Az én hátitáskám.

Hátizsák. Milyet is vegyünk magunknak? Milyen célra akarjuk használni? Ez az első kérdés, amit el kell döntenünk. Sportos, túrás, inkább elegánsabb?

Én most egy olyan bőr hátitáskáról, „hátizsákról” írok, amit nem rég rendeltem magamnak. Szempontjaim a következők voltak: 1. legyen tartós. Vettem már különböző vászonból, hightech vízálló szövetből sport, túra hátizsákot. Nem túrázásra, napi használatra, munkába járás, kisebb vásárlás, kirándulás. Egy évnél nem bírt nálam ki egyik sem többet, kiszakadt, elkopott, cipzár beszorult, vállpántja leszakadt. Nem az olcsó kategóriából választottam egyiket sem. Amire azt ígérték nem ázik be, egy kisebb nyári zápornál megtelt vízzel. Az is mindegy milyen lélegző szövet, a hát beizzad minden alatt, ha meleg van vagy éppen túrázás.

Tehát legyen tartós, ekkor jutott eszembe a bőr, az elég tartós anyag és kezelhető is, pont mint a cipőm, tehát, ha lekenem jó minőségű bőr impregnáló szerrel, az biztos nem ázik be, nem is töredezik ki annyira és a színét is megtartja. Ha poros vagy koszos lesz, egy sima vizes ruhával tisztíthatom. Tartósság kipipálva. 2. legyen használható. Nem kell nekem túl nagy, mert már megfigyeltem, csak a kacat gyűlik benne. Két elkülöníthető része legyen. Egy kisebb ahova apróságokat tehetek, egy nagyobb ahova a szendvics, víz, egyéb.

Ha kigondoltuk mire kell a táska, az első és második szempont letisztázódott, csak ajánlani tudom ezt a bőr hátitáskát. Mérete 28*35*10 cm. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Én kényelmesen elférek benne. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas. Többféle színben kapható, világos- , sötétbarna, fekete. Férfinak, nőnek egyaránt, teljesen unisex.

Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu
Forrás: zapindo.hu

 

Post Author: Kikapcs.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.